Çamaşır Beyazlatma

Çamaşır beyazlatma
Beyaz çamaşırlarda istediğimiz en önemli şey; çamaşırların beyaz olması. Gömlek ve diğer beyaz kıyafetlerin beyaz olması; kıyafetimizin temiz olduğunun bir göstergesi oluyor.
Zaten beyaz renkli kıyafetimizin beyaz olmasını istemek kadar doğal ne olabilir ki? :-)
Çamaşır beyazlatma bu yüzden bizler için çok önemli. Çamaşır beyazlatma için en çok kullandığımız yöntemlerden birisi ise çamaşır suyu. Oysa çamaşır suları, çamaşırlarda yıpratma yapabiliyor. Üstelik, çamaşır suyu sağlıksız bir ürün. Bundan dolayı çamaşır suyu ile çamaşır beyazlatma işlemi yapmıyoruz.
Diğer çamaşır beyazlatma yöntemi ise evdeki karbonat. Karbonat ile kek yapmak en iyisi; ama biz yine de neden karbonatın yeterli olmayacağını açıklayalım :-) Karbonatın beyazlatma etkisi olmakla birlikte, bu etki yeteri kadar kuvvetli değil. Çamaşır beyazlatma için gerekli olan diğer etkiler karbonatın içinde bulunmuyor.

çamaşır beyazlatma. çamaşır nasıl beyazlatılır?çamaşır beyazlatma. çamaşır nasıl beyazlatılır?
Çamaşır beyazlatma

Çamaşır beyazlatma için en etkili yöntem ise çamaşır beyazlatıcı kullanmak. Sorti Çamaşır Beyazlatıcı; oksijen içeren bir ürün. İçerdiği oksijen ile beyaz çamaşırlarınızı doğal bir yöntem ile beyazlatıyor.
Sorti Çamaşır Beyazlatıcı ile çamaşır beyazlatma çok kolay. Çamaşırlarınızı makineye koyun. 60C sıcaklıkta ön yıkamasız olarak çalıştırın. Sadece 1 yemek kaşığı Sorti Çamaşır Beyazlatıcı'yı deterjanınıza ekleyin. Çamaşırlarınız bembeyaz çıkacaktır.
Üstelik renkli çamaşırlarınızdaki lekeler için de Sorti Çamaşır Beyazlatıcı'yı kullanabilirsiniz. Renklilerin rengini açmadan, lekelerini de çıkarır.
Etiketler: çamaşır beyazlatma
Ekim 18, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR