Ev Temizliğini Kolaylaştıran Akıllı Telefon Uygulamaları

Ev Temizliğini Kolaylaştıran Akıllı Telefon Uygulamaları

Yoğun bir iş programının arasında hem kendinize hem de ailenize zaman ayırmaya çalışırken evinizi düzenli ve temiz tutmakta zorlanmanız kadar normal bir şey yok. Ev temizliği hizmeti alıyor olsanız bile, çamaşır ve bulaşıkların yıkanması gibi günlük işleri aksattığınız takdirde, evinizin anında dağılmasından şikayetçi olmanız da doğal.

E-postalarınızı yanıtlamak, ajandanızı düzenlemek ve teslim etmeniz gereken projeyi planlamak için sıklıkla kullandığınız akıllı telefonunuzun ev temizliğini organize etme konusunda en büyük yardımcınız olabileceğini aklınıza getirdiniz mi? Ev temizliği için geliştirilen akıllı telefon uygulamaları, sadece hayatınızı kolaylaştırmıyor, aile arasında iş bölümü yapmanızı sağlayarak üzerinizdeki yükü azaltıyor, ev temizliği hizmetlerine harcadığınız paradan tasarruf etmenizi bile sağlıyor.

Önce Alışveriş Listesi: Bring! 

İşten eve yorgun geldiniz, bulaşık makinesini çalıştırmaya karar verdiğinizde deterjanın bittiğini fark ettiniz. Oldukça sinir bozucu, değil mi? Ev temizliği için akıllı telefon uygulamalarından evvel, temizlik ürünleri alışverişini organize edecek bir uygulama hiç de fena olmaz. Bring! adlı akıllı telefon uygulaması, sadece temizlik için değil yemek, kişisel bakım ve sağlık ihtiyaçlarınız için satın almanız gereken ürünleri organize etmenizi kolaylaştırıyor. Vereceğiniz akıllı telefon uygulama izni sayesinde, ailenizin tüm bireyleri satın alınması gereken ürünleri listeye girebiliyor, markete gittiğinde aldığı ürünleri listeden çıkartabiliyor. 

Ev temizliği için çevre ve insan sağlığına dost ürünler tercih ediyorsanız Sorti temizlik ürünlerini değerlendirebilirsiniz. Bitkisel özler kullanılarak formüle edilen Sorti ürünlerini sipariş edebilir, market market dolaşmanıza gerek kalmadan temizleyici ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. 

İş Bölümü için İdeal: OurHome

Geniş bir aileniz mi var? Belki de çocukları ev temizliği rutinine dahil etmeyi düşünüyorsunuz. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde OurHome tam size göre! Birden fazla cihazla senkronize çalışabilen akıllı telefon temizlik uygulaması, farklı kullanıcılar eklemenize izin veriyor. Görev ilerlemesinin takibini kolayca kontrol etmenizi sağlayan uygulama, hatırlatıcılar tanımlamanıza yardım ediyor ve hatırlatıcıları programlamanıza olanak veriyor. 

Temizlik Alışkanlıkları Kazanmanız için: Done

Ev temizliğinin belirli bir rutinde ilerlemesini istiyorsanız Done uygulamasına bir şans verebilirsiniz. Yerlerin her gün süpürülmesi, bulaşık makinesinin boşaltılması gibi sağlıklı ev temizliği alışkanlıkları kazanmak ve ailenize kazandırmak için tercih edebileceğiniz uygulama, sizi aynı zamanda motive de ediyor. Uygulamayı çözmeniz biraz vakit alacak olsa dahi etkin olarak kullanmaya başladığınızda vazgeçemeyeceksiniz. 

Çocukları İşe Dahil Etmenin Eğlenceli Yolu: Homey

Çocuklarınızı ev temizliği rutinine katmanın eğlenceli bir yolunu arıyor, aynı zamanda para kazanma becerileri edinmelerini mi istiyorsunuz? Homey uygulaması, ödül yöntemi sayesinde çocukların ev temizliğine çok daha fazla dahil olmasını sağlıyor. Uygulama sayesinde tamamladıkları her görev için çocuklarınıza ekstra harçlık verebiliyor, kendi bütçelerini yönetmeyi öğrenmelerini destekleyebiliyorsunuz. 

Temizliğe Nereden Başlayacağınızı Bilemiyorsanız: Cleaning Checklist

Bulaşıkları mı yıkayarak ya da toz alarak mı temizliğe başlamalısınız? Odaya göre görev atamaları yapabileceğiniz Cleaning Checklist, belirli bir düzende ev temizliğinin altından kalkmanıza yardım ediyor. Görev listesini diğer kullanıcılarla paylaşma seçeneği, iş bölümü yapmanızı kolaylaştırıyor. 

Bulut Tabanlı Senkronizasyondan Faydalanın: House Cleaning List

Evinizi temizlemek ve düzenli tutmak için yapmanız gereken işler gözünüzü korkutuyorsa, House Cleaning List derin bir nefes almanıza yardımcı olacak. Sınırsız liste hazırlayabileceğiniz uygulama, bulut tabanlı olarak senkronize edilebildiğinden iş bölümü yapmanızı ve takip etmenizi kolaylaştırıyor. Üstünü çizdiğiniz her bir görev, ne kadar çok işin altından kalktığınızı göstererek sizi motive ediyor. 

Evinizi temizlemek ve düzenli tutmak için tavsiyelere mi ihtiyacınız var? Bizi takip edin, ev temizliğini kolaylaştıran önerilerimize kulak verin, zamandan tasarruf etmenin ve ev temizliğine eğlence katmanın keyfini çıkarın!

Etiketler: akıllı telefon uygulamaları, Ev Temizliğini Kolaylaştıran Akıllı Telefon Uygulamaları
Ocak 30, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR