Evinizde Temizlemeyi En Çok Unuttuğunuz Yerler

Evinizde Temizlemeyi En Çok Unuttuğunuz Yerler

Kış temizliği neredeyse gelmek üzere! İşe koyulmadan önce, evde gözden kaçırdığımız, unuttuğumuz hatta bir süredir hiç dokunmadığımız yerlere bakalım. Bu yerleri listenize eklemeyi unutmayın!

Ekmek Kızartma/Tost Makinesi: Kızarmış ekmek yemeyi seviyorsanız ama makineyi temizlemeyi unuttuysanız yangın dahil bir çok riskle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Davlumbaz Havalandırması: Burası bir çoğumuzun bakmak istemediği bir yer. Biriken yağı temizlemek için filtreyi çıkarın, sıcak su ve Ekstra Yağ Çözücü içinde bekletin.

Buzdolabı Parçaları: Küf, sizin ve aileniz için ciddi sağlık sorunları oluşturacaktır. Doğrudan görmeseniz bile, buzdolabında bu tür kalıntılar olabilir. Temizlik yaparken buzdolabı kapağındaki plastikleri unutmayın.

Çamaşır sepeti: Nem kalacağı için, sepetlerde bakteri oluşabilir. Bunun için düzenli olarak sepetleri dezenfekte etmenizde fayda var.

Çay Kahve Makineleri: Hepimiz çay ve kahve içmeye bayılıyoruz. Makineleri de ihmal etmemekte fayda var. Mutfak Ekipmanları Kireç Çözücüleri ile bu makineleri ayda 1 kez temizlemeyi unutmayın.

Banyo Örtüsü: Banyodan çıktıktan sonra bütün suyu üzerine alıyor ve temizliği çok kolay. Tek başına veya benzer malzemelerle birlikte çamaşır makinesinde yıkayın.

Temizlik araçları: Temizlik yaparken kullandığımız temizlik araçlarını da unutmamak lazım. Sünger, mop ve bezleri ılık suda yıkamamız gerekiyor. Elektrikli süpürge torbasını değiştirmeyi de unutmayalım.

Yazımızı beğendiniz mi? E-posta listemiz kaydolun.

Sosyal olun! Sosyal medyada bu yazıyı paylaşın!


 
Etiketler: Evinizde Temizlemeyi En Çok Unuttuğunuz Yerler, ev temizliğinde unutulanlar
Aralık 02, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR