Kireç Çözücü ile Temizlik Yapılır mı?

Kireç Sökücü ile Temizlik Yapılır mı?

Eski bir alışkanlık olan kireç çözücü ilk başta çaydanlıklarda oluşan kireçleri temizlemekte kullanıldı. Sudaki kirecin çaydanlığa yapışması ile çaydanlıklarda kireç kalıntıları oluşuyor. Bu kireçler için de kireç çözücü kullanılarak temizlik yapılıyor.

Çaydanlıkların yapıldığı metaller, kireç çözücülere dayanıklı malzemelerden yapılıyor. Oysa evimizin diğer yerlerindeki malzemeler aynı durumda değil.

Banyo musluklarının başlıklarını kireç çözücülerle temizlemeye çalışırsanız, musluk başlıklarının karardığını gözlemlersiniz. Benzer şekilde, kireç çözücüler fayans ve derze zarar verir.

Duşakabin camlarınızı temizlemek için kireç çözücü kullandığınızda, camlarınızda kırılmalar ve çatlamalar meydana gelir. Çünkü bu camlar, kireç çözücülere dayanıklı değildir.

Evinizde kullandığınız kireç çözücülerin mutlaka organik içeriklere sahip olması gerekiyor. Sorti G4 Asidik Banyo Tuvalet Temizleyici Organik Asitli tamamen doğal hammaddelerden yapıldığı için evinizdeki malzemeleri korur, yüksek kalitede temizlik yapmanızı sağlar.


 
Etiketler: kireç çözücü, kireç çözücü ile temizlik yapılır mı,
Kasım 30, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR