Temizlik ürünleri fiyatlarını nasıl karşılaştırmalıyız?

Temizlik Ürünleri Fiyatlarını Nasıl Karşılaştırmalıyız?

Temizlik ürünleri en önemli giderlerimizin başında. Marketlere gittiğimizde birbirinden farklı ürünleri görüp hangisini alacağımıza karar veremiyoruz.

Ürünleri alırken dikkat edeceğimiz ilk nokta, ürün miktarı. Temizlik ürünleri litre ile satılır. Ürünleri alırken bu miktara dikkat etmemiz gerekiyor. Birbirine çok benzer ambalajlardaki ürünlerin miktarları birbirinden farklı olabiliyor. Bir ürünün 1 litresi 6 TL iken, benzer ambalajlı diğer ürünün 750mL'si 5 TL'ye satılıyor. Bu örnekte ilk ürünün daha ucuza geldiğini görüyoruz.

Bu ürünleri alırken dikkat edeceğimiz ikinci nokta ise ürünlerin yıkama sayısı. Özellikle bulaşık ve çamaşır makinesi deterjanlarında bu değerler bizim için çok önemli. Bir firmanın ürününü makinenize 200 mL'lik bir ölçekte kullanırken; Sorti Konsantre Çamaşır Makinesi Deterjanı'nı sadece 40 mL kullanırsınız. Bu örnekte Sorti ile 5 kat daha fazla yıkama yaparsınız.

En önemli noktayı en sona sakladık: tabi ki ürünlerin etkinliğİ! Bunu söylemeye gerek bile yok belki; temizlik yapmayan ürün bedava bile olsa neden alalım ki? :-) 

Ürünlerin miktarına, 1 şişe ile yapabileceğimiz yıkama sayısına ve ürün etkinliğine bakarak bütçemizi koruyabiliriz, ürünlerin fiyatlarını doğru bir şekilde karşılaştırabiliriz.


 
Etiketler: temizlik ürünleri, temizlik ürünleri fiyatları
Ocak 13, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR