3 Soruda Bulaşık Makinesinin Faydaları

3 soruda bulaşık makinesinin faydaları

Bulaşık makinesinde bulaşıkları yıkamak sağlıklı ve faydalı mı tartışmaları hepimizin dilinde. Ev temizliği ile ilgili her sohbette mutlaka bulaşık makinesinin sağlıklı olmasından ve bulaşık makinesinin faydalı olmasından bahsedenler ile karşı görüşte olanlar arasında bir tartışma çıkıyor :-)

Gelin, bu tartışmalar hep beraber son verelim.

1) Bulaşık Makinesi Sağlıklı mı? Bulaşık makinesinde yıkama yapmak sağlıklı mı?

Bu soruyu hepimiz soruyoruz. Blogu takip eden okuyucularımız "3 Soruda Bulaşık makinesinde kullanılan Sirke ve Karbonatın Zararları" isimli yazıdan hatırlayacaklardır. Eğer okumadıysanız buraya tıklayarak bu önemli yazıyı okuyabilirsiniz.

Bulaşık makinesinde deterjanlar yağ ve kirleri yok edip ortamdan uzaklaştırıyorlar. Parlatıcılar da durulama ile ortamdaki bu deterjanları uzaklaştırıyor. Böylelikle her türlü kirden uzak tabaklarımız oluyor. Bundan dolayı bulaşık makinesi sağlıklıdır.

2) Bulaşık Makinesi faydalı mı? Ne faydası var ki?

Bulaşık makinesinde yüksek sıcaklıkta yıkama yapılır. Elde yıkamada yapamayacağınızdan daha yüksek sıcaklıklarda yapılan yıkama ile, mikropları yok etmek kolaylaşır.

3) Bulaşık Makinesi ürünleri çok pahalı. Neden böyle?

Çok pahalı değil desek? :-) Buraya tıklayıp uygun fiyatlı bulaşık makinesi ürünlerini alabilirsiniz.

Önemli olan yıkama başına ödediğiniz fiyat. Örneğin Sorti Konsantre Sıvı Bulaşık Makinesi Deterjanı ile 60 yıkama yapıyorsunuz. Buradan yola çıkarak, elde yıkamaya göre daha az para harcamış oluyorsunuz.

Bulaşık makineleri sağlıklı mı sorusuna evet cevabını huzur içinde verebilirsiniz. Bulaşık makinesini faydalarını anlayarak, makinenizi güvenle kullanabilirsiniz.

Etiketler: bulaşık makinesi, 3 Soruda Bulaşık Makinesinin Faydaları, sağlık, hijyen, temizlik
Aralık 03, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR