Blog Başlık

  • Ev işlerinde bütün sorumluluğun tek kişiye yüklenmesi, aile içi iletişim bozukluklarına ve bu kişinin kısa sürede ruhsal ve fiziksel sağlığının zarar görmesine yol açar. Oysa iş bölümü yaptığınızda, ailenin tüm bireyleri oyuna dahil olur. Böylece hem işler daha hızlı bir şekilde biter ve birbirinize ayırdığınız zaman artar hem de aile içinde takım ruhu oluşur. Ayrıca ev işlerinde iş bölümü yapmak çocukların gelişimine de önemli katkılar sağlar. Peki, bu katkılar nelerdir? Aile içinde iş bölümü nasıl yapılır? Bu soruların cevaplarını ve çok daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız, okumaya devam edebilirsiniz.

    Ev İşlerinde İş Bölümü Sağlamanın Yolları, iş bölümü
  • Mart 14, 2020

    Hayatın her alanında olduğu gibi ev ve iş yeri temizliğinde de günlük hayatı kolaylaştıran inovatif çözümler üretiliyor. Sen evde olmadığında bile evini tertemiz hale getiren akıllı robotlar, kusursuz temizlik sağlayan nano-teknolojik temizlik malzemeleri, kendiliğinden sıkmalı moplar, bunlardan bazıları. Ayrıca ekstra sessiz çalışan, düşük desibelli elektronik cihazlar da temizliği hızlandıran başarılı teknolojiler arasında. Temizlik için daha az vakit ve enerji harcamanı sağlayacak bu teknolojik çözümleri daha yakından tanımak istiyorsan, yazımızı okumaya devam edebilirsin.

    Ev ve İş Yeri Temizliğinde Teknolojik Çözümler, iş yeri temizliği
  • Tatile giderken aklın evde kalıyor ve tatil dönüşü yapman gereken ev işleri gözünde büyüyorsa; döndüğünde evini derli toplu bulmanı sağlayacak bu pratik önerilere mutlaka göz atmalısın. Yola çıkmadan önce yıkanıp ütülenen çamaşırlar, bavul hazırlama süreci ve evi kapatıp gitmeden önce halletmen gereken işler seni yeterince yormuşken üstüne bir de tatil dönüşüne dair yapman gerekenlerle kendini bunaltmaktan vazgeç! Aşağıdaki önerilerden yararlanarak, yola çıkarken evini tertemiz bırak ve tatilin tadını çıkar! İşte, tatil dönüşü evi tozdan uzak, temiz ve düzenli bulmanın püf noktaları:

    Tatil Dönüşü Evi Temiz Bulmanın Püf Noktaları, tatil
  • Temizlik yaparken sıra hassas teknolojik cihazlara geldiğinde zorlanıyor; ama yine de bilgisayarını temizlemeden geçmek istemiyorsan bu öneriler tam sana göre! Çocukların sürekli temas halinde olduğu fakat zamanla toz ve mikrop yuvası haline gelen bilgisayarları nasıl temizleyebileceğini öğrenmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin. Böylece hem onların bilgisayar kullanımını daha hijyenik ve sağlıklı bir hale getirebilir hem de temizlik sonrası teknolojik cihazlarda kalan tozların moralini bozmasını önleyebilirsin. İşte bilgisayar temizliğine dair bilmen gerekenler:

    Bilgisayarınızı Nasıl Temizlemelisiniz, bilgisayar, temizlik
  • Kedi, köpek, kuş, balık veya hamster... Evinin küçük ve sevimli misafirleri hijyenik bir yaşam alanına sahip olmana engel olmasın! Evcil hayvanınızı ne kadar çok sevdiğini biliyoruz. Ancak etrafa saçtığı tüyler, zaman zaman yaydığı kötü kokular, tuvalet ihtiyacı ile ilgili zorluklar ve minik dostunun yaratabileceği alerjik reaksiyonlar hakkında aynı şeyi düşünmeni beklemiyoruz. Neyse ki bunların hepsinin birer çözümü var! Sevimli dostunla arana mesafe girmesine izin vermeden, evcil hayvan beslerken temiz ve hijyenik bir eve sahip olmanın püf noktalarını bu yazıda bulabilirsin. Bunun için, yazımızı okumaya devam et!

    Evcil Hayvan Sahibi Aileler İçin Temizlik Önerileri, evcil hayvan
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR