Blog Başlık

  • Tablet deterjanlar kullanım kolaylığı ile evlerimize girmeyi başardı. Kullanım miktarı ayarlamamıza gerek kalmaması, deterjana dokunmamamız ve hepsi bir arada özellikleri ile tablet deterjanları özellikle bulaşık makinelerimizde tercih ettik.

    Oysa kullandıkça gördük ki, tablet kullandıkça epey sorunla karşılaşıyoruz:

    tablet deterjan, çamaşır makinesi tablet deterjan, bulaşık makinesi tablet deterjan
  • Aralık 13, 2019

    Her gün kullandığımız banyolar, evimizin en çok kirlenen yerlerinden birisi. Sudaki kireç, sabun ve su kalıntıları doğrudan banyo yüzeyine yapışıyor. Özellikle de banyo duşakabin camları bu kir ve kireçleri tutuyor. Bir süre sonra da temizlenmesi zor bir hal alan bu durum, temizlikte çok zaman harcadığımız bir yere dönüşüyor. 


     

    Banyo Duşakabin Cam Temizliği, duşakabin temizliği, duşakabin kireç temizliği, duşakabin su izi temizliği, banyo temizliği
  • Aralık 11, 2019 Ev temizliği

    Boraks. Son dönemlerin en moda maddelerinden birisi. Çocuklarımızın oyuncaklarını evde yapmak için bu maddeyi kullanıyoruz. Çok sevdiğimiz çocuklarımızı mutlu etmek çok güzel ama peki ya onların sağlığı?

    boraks, boraks ile temizlik, boraks ile slime, boraks neden evinize girmemeli
  • Aralık 07, 2019 Temizlik Yöntemleri

    Temizlik malzemeleri günlük hayatımızın vazgeçilmez ürünleri. Evde, işte, yolculukta... hayatımızın her alanında temizlik malzemelerini kullanıyoruz. Temizlik ürünleri sayesinde hayat kalitemizi arttırıyoruz.

    temizlik malzemeleri kullanırken nelere dikkat etmeliyiz, temizlik malzemeleri
  • Aralık 06, 2019

    Bulaşık makinesi sağlıklı dediğimizde, birçoğumuzun kafası karışıyor: Deterjana ne oluyor? En sonra parlatıcı acaba bardaklarda kalıp bana zarar verir mi gibi sorularla karşılaşıyoruz.

    bulaşık makinesi sağlıklı mı, bulaşık makinesi ve hijyen, bulaşık makinesi ve sağlık
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR