Blog Başlık

  • Şubat 07, 2020 Ev temizliği Güncel Temizlik

    Temizlik genellikle kişisel ya da özel alanlarla ilgili bir durummuş gibi algılansa da şehirlerin hatta ülkelerin dahi temizlik düzeyleri büyük önem taşır, ölçülür ve periyodik olarak değerlendirilir. Bu yüzden dünyanın en temiz ülkelerinin aynı zamanda dünyanın en yaşanılabilir ülkeleri olması da bir tesadüf değildir. İşte taşınma isteğinizi artıracak, ne kadar övülse az olan birbirinden temiz 10 ülke

    Taşınmak İsteyeceksiniz: Dünyanın En Temiz 10 Ülkesi, ülke
  • Ev temizliği, senin için dünyanın en sıkıcı işlerinden biriyse, üzülme! Uygulayacağın bazı basit yöntemlerle temizlikle ilgili bütün tabularını yıkıp; bu aktiviteyi çok daha eğlenceli bir hale getirebilirsin. Temizlik yaparken ister tek başına ol; ister ailenin diğer bireyleri ile iş bölümü yap. Her ihtimalde, ev temizliğinden keyif almanı sağlayacak önerileri bu yazıda bulabilirsin. İşte, eğlenerek temizlik yapmak için uygulayabileceğin yöntemlerden bazıları:

    Ev Temizliğini Eğlenceli Bir Hâle Getirmenin Yolları, ev temizliği
  • İş yeri temizliği, ev temizliğine benzemez. Ayakkabı ile gezilen zeminler, ev ortamından çok daha kirli ve mikropludur. Dolayısıyla temizliği de daha çok emek ve hassasiyet ister. Hele bir de temizlik sırasında mekânda gezinen insanlar varsa, işler en az iki kat daha zorlaşır. Temizlik için ayrılan sürenin kısıtlı olması ise, bir diğer önemli konudur. Kısıtlı vakitte verimli bir iş yeri temizliği yapabilmek için, belli başlı hatalardan kaçınmak gerekir. "Bu hatalar nelerdir?" diye soracak olursanız; işte, iş yeri temizliğinde en sık yapılan hatalardan bazıları:

    İş Yeri Temizliğinde En Sık Yapılan Hatalar, iş yeri
  • Şubat 04, 2020

    Mutfağı genişlettiniz, banyoyu yenilediniz ya da atıl durumdaki küçük odayı salona kattınız. Kısaca, hayalinizdeki eve kavuşmanın ilk adımı olan tadilatı atlattınız. Tadilatın ardında bıraktığı toz, dağınıklık ve artıklar, hâlâ hayallerinizdeki eve kavuşmanız için büyük bir engel. İlk önce ev temizliği hizmeti almaya karar verdiniz, sonrasında sizin kadar özenli çalışamayacaklarını düşünüp vazgeçtiniz. Enerjiniz tam, ev temizliği için hazırsınız. Peki, nereden başlayacaksınız?

    Tadilat Sonrası Ev Temizliği Nasıl Yapılır, ev temizliği
  • Ev temizliğinizi bitirdiğinizde her yeri pırıl pırıl yapmış olabilirsiniz. Özenle yerleştirilmiş eşyalar, temizlenmiş yüzeyler ve güzel bir oda parfümü size temizliğin tamamlandığını işaret edebilir ama göz ardı etmemeniz gereken bir konu da evinizin havasının temizlenmesidir.

    Evinizin Havasını Temizlemenin Yolları, evinizin havasını temizleyecek ipuçları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR