Blog Başlık

  • Ocak 31, 2020

    Çocuğunuz göz açıp kapayana kadar büyüyor. Küçük yaşlarda olumlu alışkanlıklar kazanmasının, sonraki yaşamında çok daha huzurlu ve mutlu olmasına yardımcı olacağını biliyorsunuz. Fakat henüz odasını derli toplu tutması gerektiği konusunda ortak bir paydada buluşamadınız. Oda temizliği yapması için çocuğunuzu motive edebilecek pek çok yöntem var.

    oda temizliği, Çocuğunuza Oda Temizliğini En Kolay Nasıl Öğretebilirsiniz?
  • Ocak 30, 2020

    Yoğun bir iş programının arasında hem kendinize hem de ailenize zaman ayırmaya çalışırken evinizi düzenli ve temiz tutmakta zorlanmanız kadar normal bir şey yok. Ev temizliği hizmeti alıyor olsanız bile, çamaşır ve bulaşıkların yıkanması gibi günlük işleri aksattığınız takdirde, evinizin anında dağılmasından şikayetçi olmanız da doğal.

    akıllı telefon uygulamaları, Ev Temizliğini Kolaylaştıran Akıllı Telefon Uygulamaları
  • Ocak 29, 2020

    Yoğun iş temposu, stres ve rutine kısa bir ara... Heyecanla beklediğiniz tatil zamanı hele şükür geldi. Her şeyin yerli yerinde olduğu tertemiz bir otel odası tatilinizden aldığınız keyfi arttırır, değil mi? Ziyaret ettiğiniz yerin her tarafında çöplerin olduğunu düşünün bir de. Denizde yüzen karpuz kabuğu, kirli hava ya da pislik tadınızı kaçırmaz mı?

    kirli şehirler, Dünyanın En Kirli Şehirleri
  • Ocak 28, 2020

    Sevdiği insanları evinde misafir olarak ağırlamaktan hemen herkes keyif alır. Çünkü misafirlikler çoğu zaman en güzel muhabbetlerin, hayatın karmaşasından soyutlayan anıların yaratılmasını sağlar. Kimi zaman özlediğiniz insanlarla kimi zaman her gün görseniz de doyamadığınız eş dostla geçirilen misafirlik zamanları hayatın en hoş zamanlarıdır. Ama misafirler bazen öyle zamanda gelir ki ne gelme diyebilirsiniz, ne de temizlik endişesini yenebileceğiniz kadar süreniz vardır.

    temizlik tüyoları, Acil Durumlar İçin Hızlı Temizlik Tüyoları
  • Ocak 27, 2020 Temizlik

    Temizlik kavramı, insanlık tarihi kadar eskidir. Uygulama yöntemleri ve amaçları çeşitli dönem ve topluluklara bağlı olarak değişse de gelişmiş her uygarlık için temizlik hayatın bir parçasıdır. Antik Çağ’dan günümüze kadar toplumsal düzen ve kişisel yaşama büyük ölçüde etki eden dini sebepler, temizlik konusunda da insanların hayatlarında büyük önem taşır. Antik Çağ insanları, ruhsal kirlenmeyi fiziksel kirlenmenin bir parçası sayar. Bu yüzden yıkanmak, temiz kıyafetler giymek ve güzel kokular sürmek dini ritüellerin bir parçası olarak uygulanır.

    antik çağ, Antik Çağ Medeniyetlerinin Şaşırtıcı Temizlik Alışkanlıkları, temizlik
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR