Blog Başlık

  • Aralık 03, 2019 Ev temizliği

    Bulaşık makinesinde bulaşıkları yıkamak sağlıklı ve faydalı mı tartışmaları hepimizin dilinde. Ev temizliği ile ilgili her sohbette mutlaka bulaşık makinesinin sağlıklı olmasından ve bulaşık makinesinin faydalı olmasından bahsedenler ile karşı görüşte olanlar arasında bir tartışma çıkıyor :-)

    bulaşık makinesi, 3 Soruda Bulaşık Makinesinin Faydaları, sağlık, hijyen, temizlik
  • Aralık 02, 2019 Ev temizliği

    Kış temizliği neredeyse gelmek üzere! İşe koyulmadan önce, evde gözden kaçırdığımız, unuttuğumuz hatta bir süredir hiç dokunmadığımız yerlere bakalım. Bu yerleri listenize eklemeyi unutmayın!

    Evinizde Temizlemeyi En Çok Unuttuğunuz Yerler, ev temizliğinde unutulanlar
  • Aralık 01, 2019

    Artık muz mevsimi geldi. Hem besin değerinin yüksek olması hem de tadının lezzetli olmasıyla, muz en çok tükettiğimiz meyvelerden. Bir de muz lekesi olmasa...

    muz lekesi, muz lekesi nasıl çıkar, leke çıkarma
  • Kasım 30, 2019 Ev temizliği

    Eski bir alışkanlık olan kireç çözücü ilk başta çaydanlıklarda oluşan kireçleri temizlemekte kullanıldı. Sudaki kirecin çaydanlığa yapışması ile çaydanlıklarda kireç kalıntıları oluşuyor. Bu kireçler için de kireç çözücü kullanılarak temizlik yapılıyor.

    kireç çözücü, kireç çözücü ile temizlik yapılır mı,
  • Kasım 29, 2019 Ev temizliği

    Banyoda, duşakabinde ve evin temizliğinde alışkanlık olduğu için çamaşır suyu kullanıyoruz. Her yere mikropları öldürdüğünü ve iyi temizlediğini düşündüğümüz çamaşır suyu döküyoruz. Peki çamaşır suyu banyoyu temizler mi?

    çamaşır suyu, çamaşır suyu banyoyu temizler mi, banyo temizliği, banyo
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR